+Follow | Dashboard


Fake Queen
Cuti? Ohhhhh okay.
Saturday, 21 January 2012 | 17:48 | 0 comments
Hi Everyone, Okay dah start cuti tahun baru cina. Gong Xi Facai yaaa mwihihi. And cuti ni lah aku menyingle, why? Idk. I feel better single :-) I try to be happy without you H. I hope you can forget me. We just friend rite? K. Dah topic asal blk, cuti? Oh okay mwehehe. Act bosan jugak cuti ni. Sbb takda g memana, duk rumah kerjanya onl, tolong ibu kemas rumah, buat hw *kalau rajin*. Aku rasa tu je rutin harian aku xD Act hw sikit, sbb member ckp lah. Taktahu betul ketak sbb jumaat aku tak dtg. Hujan~ So tanya member, member kata sikit je. Okay Alhamdulillah :') Bolehlah tirukan huahuahua.

And Hi 'H'. You, thanks lah sbb jadi bf i selama ni. Thanks sbb happykan i bila i sedih/bored. Skype-ing with you.......... I miss that moment. You make me laugh, rindu suara you. Yes you still call i :') But i rindu nak tgk muka you, you senyum tu. Sweet sgt k, i takkan pernah lupa you sbgai bf i. Even now kita just friend, you dah cukup baik untk i. Sorry kalau i byk buat you marah or sedih. Tak berniat pun k, selama kita couple. I berani ckp yg i tak curang, hope you paham. And hope you baca post ni. I sayang you, but now. Tinggal kenangan je nvm. I know you seorang yg sensitif, ada salah sikit. You akan buat i rasa bersalah. Bukan nak show off kesalahan you, i nak you tahu perasaan i je. Satu je i nak ckp 'I miss you' :'>


ℒℴVℯ,
Nilam



Older Post | Newer Post
Welcome!

Facebook | Twitter
Hello welcome to my blog. Be nice here ^.^