+Follow | Dashboard


Fake Queen
Celamat awii jadikk.............
Thursday, 26 January 2012 | 19:30 | 0 comments
Hi asalamualaikum semua. Okay harini hari apa? Tak tgk calendar ke? Alah pergi tgk dulu before baca post ni. Loading....................... Dah? Okay good. Hari apa? 'Jumaat'. Tarikh? '27.01.2012'. Okay hari apa ni? Hari jadi ehhh? Hari jadi sape? Haih blur ni. Okay aku explainkan. Hari jadi ekaaaaaaaaaaaaaaa. My sister!!! 

Woi kak. Sorry kalau byk buat salah kat kau. Kan? Okay tahu dah. Kalau boleh setiap hari gaduh. Gaduh mulut lah kot. Tapi smlm kau baik je dgn aku wakaka. Oh lupa birthday harini kan, dan harini.............. Kau sambut birthday kat alamanda dgn Mr.A and member kau. Perlu ke saya jeles? Ya saya jeles. Saya tak hang pun, dah lama. Lah kalau hang alamanda ja. Muak pulak aku tgk alamanda tu. Takda mall lain ke kat putrajaya ni? Lain lah kalau korang *yg tgh baca. Hang mana? Kl kan? Ohh untunglah. Saya ni hang alamanda je, tahu? Konfem tak kan kan kan? Okay kl ada apa eh? Sorry budak kampung xD Dah lama tak gerak kl. Lol, kl ada pavi, ts, klcc. Apa lg doh? Okay tu je aku tahu, kesian right? Okay................ Dah abaikan.

Ekaaaaaaaaaa. No present bro, sorry money takda. Pokai skrg :-( Co cad............. Tapi kau kata takpa. Baiknya kau :-p Tapi kau ttp ada present. Mr.A mesti bg kan? Ehh untunglah :B Saya jeles sbb birthday saya takda sape pun bg hadiah. Yekewww? Okay lupa. Takda kot hmmmmmmph :-/ Nvm. Hope tahun ni bertimbun hadiah aku. K nilam gurau :-) Cokaycokay. Ni dah lama type ni. Nak nyanyi ni, okay ready guys? Music? Okay  start. "Happy Birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Noor Watikah, happy birthday to you.........................." Sedap kan aku nyanyi? Haih dah lama tahu pun xD Okay tipu. That all. Kbyeeeeeee (y)

E-kaa Wahid

Older Post
Welcome!

Facebook | Twitter
Hello welcome to my blog. Be nice here ^.^